ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΜΕ Γ΄ & Δ΄ ΤΡΙΜΗΝΟ 2016

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΜΕ

Κατά το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του 2016

(Ιούλιος-Ᾱύγουστος-Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος)

με πολλή χαρά ελάβαμε τα παρακάτω βιβλία:

``Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ`` του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄.

``THE FATHERS INTERPRET`` τουDEMETRIOS TRAKATELIS ARCHBISHOP OF AMERICA.

``ΟΣΙΑΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΤΗΝΟΥ`` του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου.

 

α)``Εισηγήσεις για το μάθημα των Θρησκευτικών στα Σχολεία`` β) ``Ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης ως εμπειρικός θεολόγος`` γ) ``Τελετή Αναγόρευσης του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου σε Επίτιμο Διδάκτορα του τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίων`` δ) ``Μαχόμενη Θεολογία`` Συνεντεύξεις εικοσαετίας 1995-2015 του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου.

``Αγγελική επωνυμία ύμνοι από την ακολουθία του Αγίου Νεομάρτυρος Αγαθαγγέλου του εκ Φλωρίνης``. Έκδοση Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.  

``Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΩΝ`` του Αρχιμανδρίτου π. Σεβαστιανού Δ. Τοπάλη.

``Εβαπτίσθης – Εφωτίσθης – Εμυρώθης - Ηγιάσθης`` του Αρχιμανδρίτου Νικηφόρου Μανάδη Πρωτοσυγκέλλου Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

α)``ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ`` β) ``ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ`` του Αρχιμανδρίτου Δανιήλ Γ. Αεράκη.

``Η ένωση του Ανθρώπου με τον Θεό`` του Αρχιμανδρίτου Ιακώβου Κανάκη Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

``Θρησκευτικοί λειτουργοί στο στράτευμα δια μέσου των αιώνων`` του Αρχιμανδρίτου Μελετίου Π. Κουρακλή Στρατιωτικού Ιεροκήρυκος.

``ΤΑ ΑΣΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ`` του Ιερομονάχου Σάββα Αγιορείτου.

``ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ`` του Πρωτοπρεσβυτέρου Παρασκευά Αναστ. Ζωγράφου τ. Γεν. Επιθεωρητού Εκκλ. Εκπαιδεύσεως.

``<<Μετάφραση Νέου Κόσμου>> Η Διαστρεβλωμένη <<Αγία Γραφή>> των <<Μαρτύρων του Ιεχωβά>> `` του Θεοδώρου Γ. Ζιώγα.

α)``Το άστρο που έσβησε στη Σμύρνη`` β) ``και η ψυχή στη Σμύρνη…`` γ) Το νησί που ερωτεύτηκε ο θάνατος`` δ) ``Πιο γυμνοί και από την Εύα`` του Γιάννη Ρουσσουνέλου.

`` Αρκεί μια σπίθα `` της Αφροδίτης Δρακοπούλου-Σάρδη.

``Ο Γέροντας Προκόπιος`` του Αποστόλου Χατζημάγγου.

``Αντίο Συρία`` του Στεφάνου Γανωτή.

α)`` ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ`` ΙΣΤΟΡΙΚΗ & ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΙΠΛΩΣΗ β) ``ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΙΠΤΥΧΑ`` του Πέτρου Αλ. Γεωργαντζή Δρ. Θ.

    

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του σε όλους τους συγγραφείς των παραπάνω βιβλίων και εύχεται ολόψυχα το Παράκλητο Πνεύμα να τους ενισχύει στην συγγραφή και άλλων ψυχωφελών και εποικοδομητικών βιβλίων και πονημάτων για την πνευματική καλλιέργεια και ωφέλεια του πιστού λαού του Θεού.


Εκτύπωση   Email