ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΜΕ Γ΄ ΤΡΙΜΗΝΟ 2014

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΜΕ

Κατά το τρίτο τρίμηνο του 2014

(Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο )

με πολλή χαρά ελάβαμε τα παρακάτω βιβλία:

΄΄ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Στην Νεοελληνική γλώσσα΄΄ Μεταφορά επιμέλεια του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θωμά Μανάδη.

΄΄ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Επιστήμη;Πίστη; Μαγεία;΄΄ του Οάνα Ιφτίμε – Αλέξανδρος Ιφτίμε. Επιμέλεια έκδοσης του π. Νεκταρίου Σαββίδη.

α)΄΄ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠ. ΠΕΤΡΟ΄΄ β)``ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΔΗΜΟ`` του Αρχιμανδρίτου ΓΕΡΒΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝ. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΟΣ.

``Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ``.ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ.

``ΤΟ ΣΥΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕΛΕΤΙΟΥ `` του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

΄΄ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ΄΄ του π. Βασιλείου Θερμού.

``ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ`` του κου Δρ. Σωτηρίου Μπαλατσούκα Αναπληρωτού Καθηγητού.

``Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ`` του κου Νικ. Π. Βασιλειάδη.

``ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ`` του κου ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Α. ΜΑΚΡΗ.

``Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΚΑΙ ΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Α. ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ `` του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου.

``Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ`` του κου ΝΟΚΟΛΑΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ.

``ΑΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΓΚΑΡΩΝ ΝΑΞΟΥ`` του κου ΑΛΕΚΟΥ Ε. ΦΛΩΡΑΚΗ.

``ΑΤΤΑΛΕΙΑ Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Γνωριμία με την Αττάλεια και την Πισιδία της Μικρασίας `` του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πισιδίας κου Σωτηρίου.

``ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ`` του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κου Ιερεμίου Φούντα.

΄΄ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ΄΄ επιμέλεια: Σταύρος Γιαγκάζογλου, Αθανάσιος Νευροκοπλής, Γεώργιος Στριλιγκάς ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΜΟΣ.

΄΄ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ –ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ΄΄ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ επιμέλεια των Σωτηρίου Μιχελουδάκη Δικηγόρου – Διδάκτορος Θεολογίας και Ευαγγέλου Πεπέ Θεολόγου Εκπαιδευτικού – Διδάκτορος Θεολογίας.

     Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του σε όλους τους συγγραφείς των παραπάνω βιβλίων και εύχεται ολόψυχα το Παράκλητο Πνεύμα να τους ενισχύει στην συγγραφή και άλλων ψυχωφελών και εποικοδομητικών βιβλίων και πονημάτων για την πνευματική καλλιέργεια και ωφέλεια του πιστού λαού του Θεού.


Εκτύπωση   Email