ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΜΕ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟ 2014

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΜΕ

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014

(Ιανουάριο – Φεβρουάριο – Μάρτιο )

με πολλή χαρά ελάβαμε τα παρακάτω βιβλία:

      ``Ὅλα γιά τή δόξα τοῦ Χριστοῦ ! 1978-2013 35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ`` του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου.

      ``ΠΙΣΤΕΩΣ ΧΑΡΙΣ ΕΚΛΕΚΤΗ`` του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.

     ΄΄ΝΕΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ΄΄ του Νικ. Π. Βασιλειάδη.

         ΄΄Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ – ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ΄΄ του Αρχιμανδρίτου Γρηγορίου Π. Χαραλαμπίδη.

     ``ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ`` του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

              ΄΄ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ΄΄ του Αρχιμανδρίτου Γεωργίου Δ. Μπίζα.

      ``ΜΕΛΕΤΙΑΣ ΗΤΟΙ`` του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ελαίας κ. Θεοδωρήτου.

              ΄΄ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΕΝ ΣΑΒΒΑΤΩ – ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ΄΄ του Αρχιμανδρίτου Αθανασίου Γ. Σιαμάκη.

``ΔΑΝΕΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ `` του Αρχιμανδρίτου Διονυσίου Κατερίνα.

``ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ `` Του Αρχιμανδρίτου Γεωργίου Χρυσοστόμου νυν Μητροπολίτου Κίτρου και Κατερίνης.

``ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ`` Του Αρχιμανδρίτου Γεωργίου Χρυσοστόμου νυν Μητροπολίτου Κίτρου και Κατερίνης.

``ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟ filiogue`` του Παναγιώτου Ι. Μπούμη ΟΜΟΤ. ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

``ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ! `` της κας Φλώρας Κ. Τζανακάκη.

``ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΜΩΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΗΝΑΙΟΥ `` του ΔΡΟΣ Χαραλάμπους Μ. Μπούσια Μεγάλου Υμνογράφου της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας.

``ΙΕΡΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΚΥΡΗΝΗ ΑΓΙΩΝ`` του ΔΡΟΣ Χαραλάμπους Μ. Μπούσια Μεγάλου Υμνογράφου της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας.

     Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του σε όλους τους συγγραφείς των παραπάνω βιβλίων και εύχεται ολόψυχα το Παράκλητο Πνεύμα να τους ενισχύει στην συγγραφή και άλλων ψυχωφελών και εποικοδομητικών βιβλίων και πονημάτων για την πνευματική καλλιέργεια και ωφέλεια του πιστού λαού του Θεού.


Εκτύπωση   Email