ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΜΕ Δ΄ ΤΡΙΜΗΝΟ 2013

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΜΕ

Κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2013

(Οκτώβριος – Νοέμβριος – Δεκέμβριος)

Με πολλή χαρά ελάβαμε τα παρακάτω βιβλία:

     ΄΄Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΙΛΟΥΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟ΄΄ του Αρχιμ. Χρυσοστόμου ΜΑΙΔΩΝΗ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥς ΚΑΙ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ.

     ``ΑΣΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΣΙΣ ΕΟΡΤΙΟΣ ΤΟΜΟΣ ΕΠΙ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 650 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.`` Εκδόσεις Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

     ``Θεολογία γεγονότων`` του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου.

        α) ``Η ΘΕΟΠΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ`` β) `` ΤΟ ΔΙΑΚΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ`` γ) `` ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ`` δ) ``Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ`` ε) `` Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.

     ``ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ `` του Αρχιμ. ΓΕΡΒΑΣΙΟΥ Χ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ.

          ``ΝΟΜΟΚΑΝΟΝΙΚΑ``.ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ.

       ``ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ``. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Βασίλης Φραγκουλόπουλος.ΕΚΔΟΣΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2013.

    `` Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ`` του Πρωτ. Γεωργίου Χρ. Ευθυμίου. Επικ. Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

           ``ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ`` του Ιωάννη Γ. Παλαιτσάκη.

     ``ΝΑΟΣ ΠΕΡΙΚΑΛΛΗΣ Ψηφίδες ιστορίας και ταυτότητας του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων Σερρών`` Εκδόσεις Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

     Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του σε όλους τους συγγραφείς των παραπάνω βιβλίων και εύχεται ολόψυχα το Παράκλητο Πνεύμα να τους ενισχύει στην συγγραφή και άλλων ψυχωφελών και εποικοδομητικών βιβλίων και πονημάτων για την πνευματική καλλιέργεια και ωφέλεια του πιστού λαού του Θεού.


Εκτύπωση   Email