ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας

 κ. Καλλινίκου

Την Κυριακή 6-11-2022 ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βίβλου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Χειροθεσία σε Αναγνώστη-Ιεροψάλτη του κ. Κωνσταντίνου Σφυρόερα και ακολούθως προέστη των Μνημοσύνων των αειμνήστων Φλώρας Σκουλάτου και Δέσποινας Βραχνέλη.

Την Τρίτη 8-11-2022 το πρωί μετέβη στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παροικίας όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και εν συνεχεία προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Εν συνεχεία προέστη της Ιεράς Λιτανελυσεως της σεπτής Εικόνος των Ταξιαρχών. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας χοροστάτησε στον Εσπερινό στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου στο Μαράθι της Πάρου, συγχοροστατούντος του Θεοφιλαστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου. 

Την Τετάρτη 9-11-2022 συλλειτούργησε μετά του Θεροφιλαστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου, στο πανηγυρίζον Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου και κήρυξε τον θείο λόγο, επί τη μνήμη της Πολιούχου Παροικίας, Οσίας Θεοκτίστης.

Την Κυριακή 20-11-2022 το απόγευμα συμμετείχε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Παναγίας της Χρυσοπολιτίσσης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Νάξου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου. 

Την Δευτέρα 21-11-2022 προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Νάξου, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου. Εν συνεχεία προέστη της Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος. 

Την Κυριακή 27-11-2022 ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης πόλεως Νάξου. Προ της Απολύσεως προέβη στην Χειροθεσία εις Οικονόμον, του δευτέρου Εφημερίου του ως άνω Ιερού Ναού, Πρεσβ. Νικολάου Κασμά. Ακολούθως τέλεσε το 40νθήμερο Μνημόσυνο της αειμνήστου Σταμάτας Παπαδοπούλου.

 

 

 


Εκτύπωση   Email