Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Δηλώσεις

Οι δηλώσεις έχουν αρχίσει να κατατίθενται και οι θέσεις κάθε μέρα... περιορίζονται! Μην αργείτε άλλο! Ενημερωθείτε εδώ για τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής στην κατασκήνωσή μας!

Για τους κατοίκους της Νάξου

1. Βρείτε στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στον Άγιο Αρσένιο ή στα γραφεία της Μητροπόλεως στην Χώρα της Νάξου το έντυπο δήλωσης συμμετοχής (ή και ηλεκτρονικά από εδώ).

2. Συμπληρώστε τα στοιχεία του παιδιού στην δήλωση και επισκεφθείτε τον παιδίατρο σαςγια να συμπληρώσει την ιατρική βεβαίωση.

3. Καταθέστε την δήλωση μαζί με τα χρήματα στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στον Άγιο Αρσένιο ή στα γραφεία της Μητροπόλεως στην Χώρα της Νάξου.

Για τους κατοίκους της Πάρου

1. Βρείτε στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή από τον πατέρα Στυλιανό Μπιζά το έντυπο δήλωσης συμμετοχής (ή και ηλεκτρονικά από εδώ).

2. Συμπληρώστε τα στοιχεία του παιδιού στην δήλωση και επισκεφθείτε τον παιδίατρο σαςγια να συμπληρώσει την ιατρική βεβαίωση.

3. Σκανάρετε ή και απλά φωτογραφίστε την συμπληρωμένη δήλωση και στείλτε την στοemailτης κατασκήνωσης μας:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

4. Τα χρήματα τα καταθέτετε στον τραπεζικό λογαριασμότου Αγίου Σπυρίδωνα(Alphabank 912002002002388)με την εξής συνοδευτική φράση: "Κατασκήνωση Επώνυμο Όνομα Χ Περίοδος", πχ "Κατασκήνωση Παπαδόπουλος Ανδρέας Α Περίοδος".

Για τους εξ Αθηνών(ή από άλλα μέρη της Ελλάδας!)

1. Κατεβάστε το έντυπο δήλωσης συμμετοχής από εδώ.

2. Εκτυπώστε το, συμπληρώστε τα στοιχεία και επισκεφθείτε τον παιδίατρο σαςγια να συμπληρώσει την ιατρική βεβαίωση.

3. Σκανάρετε ή και απλά φωτογραφίστε την συμπληρωμένη δήλωση και στείλτε την στοemailτης κατασκήνωσης μας:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

4. Τα χρήματα τα καταθέτετεστον τραπεζικό λογαριασμότου Αγίου Σπυρίδωνα(Alphabank 912002002002388)με την εξής συνοδευτική φράση: "Κατασκήνωση Επώνυμο Όνομα Χ Περίοδος", πχ "Κατασκήνωση Παπαδόπουλος Ανδρέας Α Περίοδος".

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας για το 2017 προσωπικό μήνυμα στο facebook της κατασκήνωσηςemail κατασκήνωσης:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για προσωπική επικοινωνία μπορείτε να απευθυνθείτε στους αρχηγούς της κάθε περιόδου:
Α ) Μανώλης Σπανός 6949579333
Β)  Γεωργία Τζιώτη 6977982422
Γ) Πάνος Κοσμόπουλος 6970951829
Δ ) Δημήτρης Μπριασούλης 6970075273
Ε ) Δήμητρα Γκανά 6973427921
ΣΤ ) Σοφία Μπουγά 6949929528

Προσέλευση


Οδηγίεςπρος ναυτιλλομένους!... ή αλλιώς, Πώς θα έρθουν οι μικροί μας κατασκηνωτές από την Αθήνα και την Πάρο στην κατασκήνωση!

Αν κάποιος κηδεμόνας επιθυμεί, μπορεί να συνοδέψει ο ίδιος το παιδί του μέχρι την κατασκήνωση. Επειδή όμως, για πολλούς κάτι τέτοιο είναι αδύνατο η κατασκήνωσή μας παρέχει την διευκόλυνση της συνοδείας των παιδιών από το λιμάνι μέχρι τον κατασκηνωτικό χώρο. Αυτό θα γίνει ως εξής:

1. Οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της αντίστοιχης περιόδου ώστε να γνωρίζει ακριβώς ποια είναι τα παιδιά που θα πρέπει να συνοδευτούν από την Αθήνα ή την Πάρο.

2. Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρεί πλοίο για Νάξο στις 7:25. Θα βρίσκονται μπροστά στην πύλη του πλοίου τα στελέχη της κατασκήνωσης μας τα οποία θα είναι επιφορτισμένα με την συνοδεία των παιδιών μέσα στο καράβι.

3. Κατά την άφιξη στο Λιμάνι της Πάρου θα επιβιβαστούν τυχόν παιδιά από την Πάρο και με τηλεφωνική συνεννόηση θα τα παραλάβουν τα υπεύθυνα στελέχη μπροστά από την ρεσεψιόν του καραβιού.

4. Στο λιμάνι της Νάξου θα περιμένουν αυτοκίνητα τους ταξιδιώτες για να τους μεταφέρουν απευθείας στην κατασκήνωση.

Σημαντική παρατήρηση: Η κατασκήνωση δεν καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς των παιδιών μέχρι την κατασκήνωση. Καθώς την περίοδο του καλοκαιριού - ειδικά του Ιουλίου και του Αυγούστου - η κίνηση στα καράβια είναι αυξημένη οπότε φροντίστε να κλείσετε νωρίς τα εισιτήρια των παιδιών!Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 επισκέπτες και κανένα μέλος

Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ