Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

         Ελληνική Δημοκρατία

   Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας

  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΠΙ ΤΗ ΕΛΕΥΣΕΙ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ

ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΤΟΥ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς των νήσων Νάξου καί Πάρου ότι θα έχουμε την μεγάλη ευλογία της παρουσίας της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος του εν Ευβοία, από την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 έως την Δευτέρα 21 Μαίου 2012 σύμφωνα με το ως κάτωθι πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2012

8:00μ.μ.: Ιερά Αγρυπνία στήν Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Νάξου

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στην Ιερά Μονή μέχρι το εσπέρας της Παρασκευής (6.30μ.μ.).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ 2012.

7:30μ.μ.: Υποδοχή της Τιμίας Κάρας στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου και εν συνεχεία τέλεσις Ιεράς Αγρυπνίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΪΟΥ 2012

7:30 π.μ.: Όρθρος καί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου, αφιερωμένη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

6:00 μ.μ. Εσπερινός καί Παράκλησις του Οσίου Δαυίδ στον ως άνω Ιερό Ναό και αναχώρησις της Τιμίας Κάρας προς Άγιο Θαλλέλαιο Νάξου.

7:30 μ.μ.: Υποδοχή της Τιμίας Κάρας στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Θαλλελαίου και εν συνεχεία τέλεσις του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2012

7:30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου.

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι το εσπέρας (5.00 μ.μ.) και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για το νησί της Πάρου.

7:30 μ.μ. Υποδοχή της Τιμίας Κάρας στον αύλειο χώρο του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου Κάστρου Παροικίας Πάρου και εν συνεχεία τέλεσις του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού η Τιμία Κάρα θα μεταφερθεί στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου όπου πανηγυρίζονται οι κτίτορες του πανσέπτου Ιερού Ναού της Παναγίας μας, Άγιοι Ισαπόστολοι Κωνσταντίνος καί Ελένη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΪΟΥ 2012

7:30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου.

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στο Ιερό Προσκύνημα μέχρι το εσπέρας (6.30 μ.μ.) και εν συνεχεία θα αναχωρήσει από το νησί της Πάρου.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

© Copyright 2023 Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας Back To Top